Nyhed

GRØNT FLAG – SKOLEHAVER

Skolebørn er fremtidens forbrugere, og de skal tænke grønt og bæredygtigt allerede fra de små klasser. Tag med til vores årsmøde i Green Solution House den 20 november kl. 19.00 og hør, hvordan Paradisbakkeskolen inddrager børnene i Skolehaverne. Hortonom Kia Christensen fortæller inspirerende om konkrete erfaringer og udfordringer med skolehaverne.

Vil du også leve mere bæredygtigt og bidrage til, at du og dine børn og børnebørn bliver aktive medborgere i et sundt samfund? Så tag med til DN Bornholms årsmøde, hvor du bliver inspireret med ny viden og mange erfaringer i arbejdet med Grønt Flag og skolehaver. 

Grønt Flag og skolehaver er et miljøundervisningsprogram for bæredygtig udvikling, der skal bidrage til, at børn og unge bliver aktive medborgere, der ansvarligt tager hånd om vores natur og miljø.

Skoleleder fra paradisbakkeskolen Pia Tofte og elever fra 4. klasse fortæller om, hvordan de bruger skolehaverne, hvad de har lært undervejs, og hvad deres fremtidsplaner er for skolehaverne. Hortonom Kia Christensen bidrager med konkret viden om skolehaverne som et undervisnings- og læringsprojekt. Det er interessant viden, som vi alle kan blive inspireret af til at dyrke vores baghave derhjemme mere bæredygtigt. Kia fortæller også om fremtidsplanerne for skolehaverne på Paradisbakkeskolen. 

Vi inviterer skolelærere og forældre til børn i skolen til at lade sig inspirere og til at høre om erfaringer fra Paradisbakkeskolen.

Lyt til eksempler fra et spændende undervisningsprogram, der retter sig mod fremtidens udfordringer.

Tid og sted

Green Solution House d. 20. november kl. 19.00. 

Alle er velkomne. DN byder på en kop kaffe og kage. Efter aftenens oplæg om skolehaver holder vi årsmøde med valg til bestyrelsen og beretning om vores arbejde igennem 2018 og vores mål for 2019.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Danmarks Naturfredningsforening, Bornholm

Skolehave på Paradisbakkeskolen