Pressemeddelelse

Husk foredrag med Kjeld Hansen!

Økobornholm og Danmarks Naturfredningsforening Bornholm inviterer til et spændende og gratis foredrag om natur, miljø og fremtidens liv på landet.

Pressemeddelelse vedr. foredrag med miljøforfatter Kjeld Hansen

Mandag d. 26/11 kl 19 har Foreningen Økobornholm og Danmarks Naturfredningsforening fornøjelsen af at præsentere Danmarks måske skarpeste miljøforfatter og journalist, Kjeld Hansen, på Bornholms Højskole, Almindingsvej 35 ved Åkirkeby.

Økobornholm og Danmarks Naturfredningsforening Bornholm inviterer til et spændende og gratis foredrag om natur, miljø og fremtidens liv på landet.

”På Bornholm står vi overfor enorme forandringer i natur og landskab. I landområderne bliver der stadigt færre og større landbrug, mens naturpletter og bondeskove forsvinder. Mange tænker med bekymring på vores drikkevand, vandmiljø og biodiversitet – og på hvordan vi ønsker vores natur og mulighed for at bo på landet skal se ud i fremtiden,” udtaler Mads Kissow, forperson for Økobornholm.

Kjeld Hansen har i mere end 30 år været en aktiv og stærk debattør indenfor miljø, landbrug, natur og historie. Han har udgivet adskillige bøger, bl.a Der er et yndigt land og Det tabte land, hvor han afdækker den danske naturs og miljøs udvikling og tilstand.

”Over det næste år skal Bornholms Regionskommune vedtage både en boligpolitik og en ny kommuneplan, der sætter rammerne for de næste års udvikling på øen. I Økobornholm og DN ønsker vi os, at vores natur og muligheden for at fastholde og udvikle liv i landzonerne bliver en central del af det arbejde,” fortsætter Mads Kissow.

Foreningerne glæder sig til en aften i miljøet og vores fælles naturs tegn.

 

For yderligere information: Kontakt Foreningen Økobornholm på kontakt@oekobornholm.dk">kontakt@oekobornholm.dk, Økobornholm forperson Mads Kissow på 52659592 eller DN ved Lene Pedersen på 60687238